Ontzorgen

Administratie. Voor veel ondernemers is het bijhouden en bijwerken van de financiele administratie een 'noodzakelijk kwaad'. Het opstellen en versturen van verkoopfacturen leidt bij ondernemers nog wel tot tevredenheid. Maar het overzichtelijk rangschikken van de financiele administratie in een boekhoudpakket of een Excel-sheet levert minder blije gezichten op. Het besef dat het wel moet gebeuren is er wel. De verwerking levert namelijk bruikbare informatie op. En het levert de voor de BTW-aangifte noodzakelijke gegevens op. Maar de zin en tijd om het te doen ontbreken vaak. Ondernemers die de administratie wel zelf verwerken willen de zekerheid dat het ook correct gebeurt.
Dan is het goed te weten dat er bureaus zijn die de zorg voor een correcte verwerking van de financiele administratie over kunnen nemen. Dat is ontzorgen.

Belasting betalen. Voor veel ondernemers een nog groter 'noodzakelijk kwaad'. Maar het ligt vaak wel gevoeliger. Want niemand wil problemen met de belastingdienst. En niemand wil te veel betalen. Om problemen met de belastingdienst én het risico van te veel betalen te voorkomen is kennis van de complexe en voortdurend veranderende belastingwetgeving nodig. Kennis die een ondernemer die niet werkzaam is als accountant of belastingadviseur simpelweg niet kán hebben. Daarvoor is het simpelweg te ingewikkeld. Dan is het goed te weten dat er bureaus zijn die de zorg voor het correct en zo voordelig mogelijk nakomen aan de fiscale verplichtingen over kunnen nemen. Ook dat is ontzorgen.

F-KWadraat heeft in de afgelopen 15 jaren bewezen in staat te zijn te kunnen ontzorgen zoals hiervoor is omschreven. Door de klanten te kennen en dicht bij de klanten te staan zijn wij in staat gebleken de klanten goed te kunnen begeleiden en te adviseren op fiscaal en financieel terrein. En door constante bijscholing blijven wij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van de belastingwetgeving en andere wetgeving waar ondernemers tegelmatig mee te maken hebben.

Uw administratie in vertrouwen uitbesteden? Neem contact op!
Ontzorgen
“Uitbesteden in het vertrouwen dat het goed gedaan wordt.
Dat noemen wij ontzorgen”