• De waarom van F-KWadraat

    Ondernemers vooruit helpen zit in onze genen

    Wie wij zijn FinancieringsScan
  • De waarom van F-KWadraat

    Ondernemingen worden financieel gezond door WINST te maken. Omdat alleen een financieel gezonde onderneming de ondernemer in staat stelt dromen waar te maken.

    Wie wij zijn FinancieringsScan

Onze diensten

Home Diensten

Wij zijn in 1997 gestart als belastingadvies- en administratiekantoor. De basis van onze dienstverlening bestaat sindsdien uit het (begeleiden bij het) verwerken van de financiële administratie, het opstellen van de jaarlijkse rapporten en het opstellen en indienen van belastingaangiften voor de verschillende belastingsoorten. 

 

Advisering

Daarnaast adviseren en begeleiden wij onze klanten. In eerste instantie vooral op het gebied van de belastingwetgeving, met als doelstelling het maximale uit hun fiscale situatie te halen.

In de loop der jaren is de advisering uitgebreid naar vrijwel alle aspecten van het ondernemen. Van strategisch advies, arbeidsrecht, keuze van rechtsvorm en het aantrekken van financieringen tot financiële- en successieplanning voor de ondernemer als privé persoon.

 

Winstadviseurs

Wij noemen ons WINSTadviseurs. Omdat het onze missie is ondernemers vooruit te helpen. Naar onze overtuiging is een belangrijke voorwaarde dat zij WINST maken. Omdat WINST het inkomen van de ondernemer is. Maar ook omdat WINST het betalen van rekeningen en belastingen mogelijk maakt. En omdat WINST de realisatie van nieuwe plannen, ideeën en dromen mogelijk maakt!

Waar het verwerken van de financiële administratie en het opstellen en indienen van belastingaangiften het vastleggen van het verleden betreft kijken we met winstadvisering samen met de ondernemer naar de toekomst

 

Begeleiding financieringsaanvragen

Onderdeel van onze missie ondernemers vooruit te helpen is ook het begeleiden van financieringsaanvragen van ondernemers met (groei)ambities. Vandaar dat wij aangesloten zijn bij Capsearch. Capsearch biedt een platform waarbij met een eenvoudig en efficiënt aanvraagproces een financieringsaanvraag wordt gedaan bij maar liefst 51 verschillende financiers. Waaronder ook de grote Nederlandse banken. Bij gebruik van de knop Financieringsscan krijgt u na het beantwoorden van een paar vragen een overzicht van financiers die matchen met de aanvraag. Daarbij wordt tevens aangegeven welke aanvullende informatie nodig is voor het indienen van een definitieve aanvraag.

 

Klanttevredenheid

Wij zijn goed in wat we doen! Wij leveren al meer dan twintig jaar een betrokken dienstverlening aan ruim 100 ondernemers waarbij wij hen de best mogelijke service en oplossingen geven. Die benadering vormt niet alleen de basis van de manier waarop we met onze cliënten omgaan maar vindt u terug in al onze diensten en producten. Onze dienstverlening en advisering is altijd gericht op het belang van onze klanten!