• De waarom van F-KWadraat

    Ondernemers vooruit helpen zit in onze genen

    Wie wij zijn FinancieringsScan
  • De waarom van F-KWadraat

    Ondernemingen worden financieel gezond door WINST te maken. Omdat alleen een financieel gezonde onderneming de ondernemer in staat stelt dromen waar te maken.

    Wie wij zijn FinancieringsScan

Onze visie

Home Visie

Aan de hand van het thema WINST laten we je kennis maken met F-KWadraat. Wij zorgen goed voor onszelf. Maar we zorgen ook goed voor een ander. Door die ander te helpen een mooie winst te maken. Waardoor hij of zij in staat wordt gesteld zijn of haar dromen waar te maken!

Wat is
WINST

Meer informatie

WINST door inzicht in en grip op financiën

Meer informatie

WINST door advisering

Meer informatie

WINST door te ontzorgen

Meer informatie

1. Wat is WINST?

WINST is een begrip met meerdere betekenissen. De Van Dale geeft als betekenis het bedrag van de verkoop, verminderd met inkoopprijs plus onkosten. Dat is de economische betekenis. Maar er zijn ook andere betekenissen te geven van het begrip WINST.

WINST is ook het op orde hebben van de administratie en financiën. Dat er voldoende werk is, dat er goede klanten zijn. Kortom dat het bedrijf ‘lekker loopt’. Maar ook, naar onze mening net zo belangrijk, dat er balans is tussen werk en privé.

 

2. WINST door inzicht in en grip op financiën

Wij helpen ondernemers met het opzetten van een eenvoudig, maar zeer effectief systeem. Dat doen wij door gebruik te maken van de zogenoemde Profit First Methode.

Dit systeem geeft de ondernemer grip op en inzicht in de financiële positie van de onderneming. Geen ingewikkelde rapportages achteraf, maar op ieder moment inzicht in hoe de onderneming er financieel voor staat. Dat is WINST!

 

3. WINST door advisering

Ondernemen is prachtig! Het stelt in staat dromen werkelijkheid te maken. Op de manier zoals dat zelf is bedacht. Maar iedere ondernemer krijgt te maken met ingewikkelde wet- en regelgeving.

Wij hebben veel ervaring met ondernemen, met ingewikkelde wet- en regelgeving en met heel veel andere onderwerpen waar ondernemers mee te maken krijgen. Wij helpen ondernemers door onze kennis en ervaring in te zetten waar we kunnen. En mochten we de benodigde kennis niet zelf in huis hebben, dan schakelen we mensen uit ons netwerk in die wel over de vereiste kennis beschikken. Zodat we onze klanten het beste advies kunnen geven. Ook dat is WINST!

 

4. WINST door te ontzorgen

Iedere onderneming heeft te maken met administratie. En met belastingen. Voor vrijwel alle ondernemers is administratie niet het meest favoriete onderdeel van het ondernemen. 

Aan de andere kant is iedere ondernemer er wel van doordrongen is dat dit zaken zijn die goed geregeld moeten zijn.

Wij helpen ondernemers door hen in staat te stellen de aan administratie en belastingen te besteden tijd tot een minimum te beperken. Als dat geen WINST is…..

 

Contact opnemen