• De waarom van F-KWadraat

    Ondernemers vooruit helpen zit in onze genen

    Wie wij zijn FinancieringsScan
  • De waarom van F-KWadraat

    Ondernemingen worden financieel gezond door WINST te maken. Omdat alleen een financieel gezonde onderneming de ondernemer in staat stelt dromen waar te maken.

    Wie wij zijn FinancieringsScan

FinancieringsScan

Home Diensten FinancieringsScan

Als ondernemer heb je plannen en ambities. Om deze waar te maken is het soms nodig om extra kapitaal beschikbaar te hebben. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? En waar kun je tegenwoordig terecht?

We zien dat het steeds lastiger is geworden voor ondernemers om een bedrijfsfinanciering te krijgen. De banken trekken zich meer terug en stellen meer eisen aan het verstrekken van een financiering. Daarnaast zien we ook veel nieuwe toetredende financiers en dit maakt dat het lastig om te toetsen welke financier het beste bij jouw plannen past.

Wij zijn natuurlijk goed op de hoogte van jouw plannen en ambities als ondernemer en willen jou op het vlak van het vinden en verkrijgen van een passende bedrijfsfinanciering ontzorgen. Dit doen wij door de inzet van onze actuele kennis van het financieringslandschap. Wij zijn goed op de hoogte van de financieringsmogelijkheden en financieringsalternatieven die er vandaag de dag zijn.

FinancieringsScan

Met onze online FinancieringsScan kun je in slechts enkele stappen een beeld krijgen van de financierbaarheid van jouw plannen en welke financieringspartijen hiervoor in de markt zijn.

Heb je een concrete financieringsbehoefte en wil je daar in ondersteund worden dan kunnen wij dit proces voor jou begeleiden. Wij zorgen ervoor dat er een complete financieringsaanvraag wordt uitgewerkt en stemmen met jou af bij welke financieringspartijen je de aanvraag wilt indienen.
Goed om te weten dat we binnen ons netwerk aan financiers ook verschillende kortingen hebben bedongen voor jou als klant.